Waarom Wine Senzation?

Als ik met mijn man naar een wijnproeverij ging, waren er vaak veel mensen bij die proeverij. De wijnen waren lekker, het was er gezellig. Maar ik leerde niet zoveel over de wijnen en de wijnhuizen achter die wijnen. En dat is zo jammer. Er is zoveel te vertellen over wijnen, over de makers van de wijnen. Over hun passie en de aandacht en liefde die zij hebben voor het maken van hun wijnen. Vanaf het uitzoeken van de druiven, het verzorgen van de druiven, het plukken tot en met het bottelen. Daar wil ik verandering in brengen. Daarom ben ik gestart met Wine Senzation.

Verhalen en proeverijen

Die verhalen die ga ik vertellen. Bij een proeverij bij jou thuis. In een intiem gezelschap, met vrienden of in een grotere groep. Ik kan ook een andere locatie voor jou uitzoeken. Tijdens de proeverij vertel ik over de Zuid-Afrikaanse wijnhuizen die ik vertegenwoordig. Over de mensen die ik ontmoet heb, de omgeving, en natuurlijk over de wijnen. Wanneer je welke kunt schenken. Bij welk gerecht. Ik leer jullie ook wat over de techniek van het maken van de wijnen. Hoe het ene wijnhuis werkt en hoe dat verschilt van het andere wijnhuis. En natuurlijk laat ik jullie die heerlijke wijnen proeven. Ik kan ook de hapjes bij de proeverij verzorgen.

Advies bij het kopen van wijn

Natuurlijk kan je de Zuid-Afrikaanse wijnen ook kopen bij mij. Je kunt ze direct in mijn webwinkel kopen. Of je kunt me bellen of mailen. Ik geef je graag persoonlijk advies over de wijnen. Organiseer je een etentje, een feestje, of wil je gewoon samen een lekkere wijn drinken, dan kan ik je helpen om de juiste wijn te kiezen. Je kunt me altijd bellen of mailen dan kunnen we bespreken wat je wilt.

0