Oneiric

“Warm onthaal door Shan Pascall bij bezoek aan Oneiric. Shan is erg fijn gezelschap voel me meteen een vriendin rijker. De wijnen zien er prachtig uit en smaken ook heel erg lekker. Prachtige omgeving. Genoten van een overheerlijke picknick samengesteld door Shan. Even bij kunnen komen van een hectische week en kunnen genieten van de omgeving.”

Oh!-ne-rik; stamt af van de griekse terminologie en betekent ‘droom’.

Oneiric is een familiebedrijf met 11 fulltime medewerkers. Het ligt een uur rijden ten oosten van Kaapstad. In het hart van Elgin. Een hooggelegen gebied met een koel klimaat. De wijnen die het hier erg goed doen zijn de Chardonnay, Riesling, Sauvignon Blanc, Pinot Noir en de Shiraz.

Aandacht voor de fles zelf

De Zuid-Afrikaanse wijnen van Oneiric smaken niet alleen heerlijk. De flessen zien er ook nog eens prachtig uit. Veel generaties van de familie waren betrokken bij de kopermijnen. Uit eerbied voor hen heeft Oneiric de kopercollectie bedacht.

Zeg nu zelf, zo’n fles is een heel mooi cadeau en staat geweldig op tafel!

Aanrader: ga langs!

Als je ooit in Kaapstad bent, ga dan ook naar Oneiric. Natuurlijk om de heerlijke wijnen te proeven. Maar ook om te genieten van een verrukkelijke picknick. In de prachtige natuur kom je helemaal tot rust. En het uitzicht is waanzinnig. Ik spreek uit ervaring. Iedereen die komt als een vreemde gaat er weg als een vriend. Je voelt je er thuis en welkom. Denk er wel aan, dat je vooraf reserveert.

Op www.oneiric.co.za vind je nog veel meer informatie over dit wijnhuis.

0