Graceland

“Warm onthaal door Susan en Paul Mc Naughton en ‘Barney’. Een mooie uil die zich daar erg thuis voelt en totaal niet schrikt van bezoekers. Onder het genot van een heerlijke maaltijd, proeven we de mooie wijnen en krijg ik een toer door de wijnkelder. Erg veel oog voor detail. Dit zie je ook terug bij de flessen.”

Graceland is een klein familiebedrijf waar het hele gezin een rol speelt. Susan is de drijvende kracht als vinoloog, wijnmaker en marketeer. Paul houdt zich bezig met de financiën en iedereen helpt in de kelder. Zelfs de kinderen. Als de honden van de familie de druiven gaan eten, dan zijn ze klaar om geplukt te worden.

The Tree Graces

Om een nieuwe betekenis te geven aan de naam ‘Graceland’ stelde een vriend het thema van de “ The Three Graces “ (Les Trois Graces) voor om als onderdeel te gebruiken voor het label. Dit heeft geresulteerd in het versieren van de voorkant van de fles met het schilderij ’Les Trois Graces’ van de beroemde kunstschilder Jean Baptiste Regnault. Het origineel is te bezichtigen in het Louvre Museum. In de Griekse mythologie stonden deze godinnen voor charme, schoonheid en creativiteit. Dit zijn ook de essentiële kenmerken die Graceland wijn symboliseren.

Er is extra aandacht besteedt aan de details, deze aandacht proef je duidelijk terug in de wijnen.

Wijnen

Momenteel zijn er 6 overheerlijke wijnen in productie. 3 soorten van 1 druif en 3 blends:

  • Cabernet Sauvignon
  • Shiraz
  • Merlot
  • Colour Field
  • Strawberry Fields
  • Three Graces

Wilt u meer weten over dit wijnhuis en over hoe de wijnen worden gemaakt? Bekijk www.gracelandvineyards.com

0